Suske de dronken Lambik zelf ook een huurling te

                                Suske en Wiske                              De Gramme HuurlingOnderdeel AUit de mediatheekHet volgnummer is 82Jaaruitgave is 1986Onderdeel BLambik is verbitterd over de onvriendelijkheid der mensen en zijn vrienden. Hij wil in een café een stevige pint drinken en leert een ex-huurling kennen.

De man dist hem sterke verhalen op en zo besluit de dronken Lambik zelf ook een huurling te worden. De volgende dag wordt Lambik opgemerkt door een vermomde, in het zwart geklede man met een hoed op.Ondertussen werden onze vrienden door buren geattendeerd dat Lambik demonstraties in zijn tuin houdt met geweren e.d. Sidonia en de kinderen komen meteen kijken, maar Lambik wil niks met hen te maken hebben.De kinderen blijven in de buurt van Lambiks huis om op te letten. Niet lang daarna komt de man in het zwart bij Lambik op bezoek, met als gevolg dat hij zich verhuurt aan de geheimzinnige voor diverse acties in Duister Afrika.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Onderdeel CLambik, Lambik is koppig en naief, Hij is soms sterker dan hij is. Hij is ook altijd op zoek naar complimentjes.Suske,Suske is betrouwbaar en denkt voor dat hij iets doet. Verder is hij ook minder bang om dingen te doen.Wiske,Wiske is een meisje van het hart en niet het hoofd, Ze kan heel enthousiast zijn en nieuwschierig. Ze kan ook heel koppig zijn.

Sidonia,Sidonia komt altijd op het goede moment en rijdt Sukse en Wiske altijd, Ze heeft altijd een oplossing op elk moment.Jerom,Geevolueert  van oermens tot charmante man, Hij is de sterkste van de groep,Zijn ogen zijn altijd gesloten maar wanneer ze open zijn komen er kleine lichtbundels te voorschijnBarabas,De proffessor, HIj bedenkt van alles. Zijn belangrijkste uitvinding is de teletijd machine, Hij stotterde als geen anderOnderdeel DEen alliteratie is een gelijkheid van beklemtoonde beginklinkers.

De naam van deze strip heeft geen alliteratie, Deze strip heet:De Gramme Huurling.Onderdeel EEen stereotypen wordt vaak gemaakt zodat de mens snel kan identificeren wie wat is als rol.Voorbeelden van stereotypen:Alle blondjes zijn dom.Politici als onbetrouwbare persoon.Joden als gierige geldwolven.Negers als primitieve wilden met dikke lippen.Stereotypen uit de strip.

Lambik, Mensen die er als Lambik uit zien zijn meestal lomp en dom. / Lomp en dom.Suske,Laat zich niet snel pakken, Is een voorbeeld van trouw. / Trouwe hond.Wiske,Enthousiast maar kan ook heel koppig zijn. / StijfkopSidonia,Geeft altijd wijze raad en helpt iedereen wanneer het nodig is. / Wijze vrouw.Jerom,Sterk figuur, Kan onhandig sterk zijn.

/ Domme kracht.Barabas,Slim, Een echte professor die dingen uitvindt. / Slimme Professor