Orice ecografie. Testele genetice la care poti apela sunt

Orice femeie insarcinata viseaza cu ochii deschisi la momentul in care va aduce pe lume nou nascutul.Pe masura ce lunile trec, rabdarea viitoarelor mamici scade si dorinta de a-si tine in brate pruncul creste de la o zi la alta. Prima intrebare de pe buzele tuturor face, fara doar si poate referire la sexul copilului: baiat sau fata? Toate actiunile viitorilor parinti se contureaza in jurul raspunsului, atat de important pentru cei care urmeaza sa-si mareasca familia cu un membru. Fata sau baiat?Evident, fiecare femeie are preferintele ei. Daca unele gravide isi doresc cu ardoare fetite, pe care sa le imbrace in rochite colorate si carora sa le faca codite impletite, altele prefera detasat baietii, care sunt, de multe ori si alegerea taticilor. Insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la targ, surprize pot aparea intotdeauna.

Cum aflu sexul copilului meu fara sa fac ecografie?Daca vrei sa stii sexul copilului tau inca de la inceputul sarcinii, atunci trebuie sa stii ca exista mai multe metode prin care poti face acest lucru, nu doar binecunoscuta ecografie.  Testele genetice la care poti apela sunt non – invazive si pot oferi informatii cu  o precizie chiar de 99%.AmniocentezaAmniocenteza este un test genetic ce ofera informatii pretioase despre stare fatului.Practic, se extrage o mostra de lichid amniotic ce inconjoara fatul, in saptamanile 16-18 de sarcina. Astfel, poate fi determinat sexul bebelusului.

CVS sau biopsia de vilozitati coriolareDa, stim, suna foarte pompos, insa este un procedeu destul de simplu prin care viitoarele mamici trebuie sa treaca daca doresc sa afle sexul copilului lor. Acest tip de test se realizeaza in saptamanile 10-12 de sarcina si presupune prelevarea unei mostre minuscule de tesut din exteriorul sacului in care este adapostit fatul. Chiar daca poate sa determine sexul copilului, biposia presupune un risc mai mare de declansare a avortului spontan, comparativ cu amniocenteza.Atat amniocenteza cat si CVS sunt teste relativ nou aparute in domeniul medical care pot stabili sexul copilul si pot depista anumite malformatii, oferind informatii pretioase medicilor ginecologi si parintilor deopotriva.

Exista insa si alternative. Daca esti o persoana superstitioasa, atenta si la aspecte mai putin legate de lumea medicala, atunci ai si mai multe sanse sa afli sexul viitorului bebelus.Sarea presarata pe burta, acul infasurat intr-o bucatica de hartie, uleiul turnat pe partea bombata a burticii si chiar forma acesteia dau indicatii exacte, ar spune unele dintre noi despre sexul viitorului bebelus.Tu ce varianta alegi atunci cand vrei sa stii ce sex are micutul tau?Mai important decat sexul copilului ramane fara doar si poate sanatatea acestuia. De aceea, iti recomandam sa optezi pentru recoltarea celulelor stem la nastere, astfel, poti asigura viata pe care cei mici o merita.Datorita facilitatilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem ce au obtinut acreditarea europeana GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importanta certificare in domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice.

Baby Stem aduce in Romania experienta si calitatea germana a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice in vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. Pentru mai multe detalii, vizitati Babystem.ro